آموزش

میکرونیدلینگ در زمان بارداری و شیردهی

میکرونیدلینگ در زمان بارداری و شیردهی

میکرونیدلینگ روشی برای جوانسازی دائمی پوست است. اما این تکنیک دارای برخی موارد منع دائم و موقت است. یکی از این موارد منع موقت، میکرونیدلینگ در زمان بارداری و شیردهی است.

در این تکنیک با استفاده از دستگاه میکرونیدلینگ دکتر پن و انواع سوزن مخصوص میکرونیدلینگ هزاران میکروکانال ریز روی پوست ایجاد می‌شود.

بر اثر برخورد سوزن میکرونیدلینگ به پوست و ورود آن به لایه درم، رشته‌های کلاژنی شکسته می‌شوند. این دو پروتئین مسئول جوانی، شادابی و خاصیت کشسانی پوست هستند.

در گذر زمان و با افزایش سن، غلظت این دو کاهش می‌یابد و پوست تحلیل رفته و شادابی‌اش را از دست می‌دهد.

در این حال سلولهای دوکی شکل فیبروبلاست که مسئول سنتز پروتئین‌های کلاژن و الاستین هستند دست به کار شده و با سرعت رشته‌های جدید را سنتز و کلاژن و الاستین آسیب دیده را ترمیم می‌کنند.

بدیدن ترتیب مجدداً کاهش غلظتشان جبران شده و پوست شاداب و جوان می‌شود.

دیگر کاربردهای میکرونیدلینگ عبارتند از؛ 

  • رفع چین و چروک
  • درمان جای زخمها
  • درمان آکنه
  • رفع ترک های پوستی
  • رفع سیاهی و تیرگی دور چشم
  • رفع شلی و افتادگی پوست
  • رشد مجدد مو

میکرونیدلینگ در زمان بارداری و شیردهی

متخصصان توصیه می کنند به دلایل زیر بهتر است میکرونیدلینگ در دوران بارداری انجام نشود:

  1. هر نوع روش یا جراحی زیبایی ممکن است با عوارضی همراه باشد که عفونت یکی از این عوارض احتمالی ست. به هر حال عفونت در دوران بارداری دردسر ساز است و ممکن است به جنین آسیب برساند.
  2. احتمال بروز آلرژی یا حساسیت به پمادهای مربوط به این روش نیز در زن باردار نادر است، اما وجود دارد. عفونت و آلرژی برای جنین تنش ایجاد می کند و ممکن است مشکل ساز شود. بنابراین توصیه می شود انجام میکرونیدلینگ را به بعد از دوران بارداری موکول کنید.
  3. اگر به هر دلیلی در دوران بارداری برای جنین مشکلی پیش آید، اولین چیزی که ذهن را درگیر می‌کند تأثیرات احتمالی میکرونیدلینگ است و شما به عنوان بیوتی‌تراپیست ممکن است دچار مشکلات قانونی شوید.
  4. مراحل کار با دستگاه میکرونیدلینگ مشکلی در شیردهی ایجاد نمی کند، ولی داروهایی که قبل و بعد میکرونیدلینگ بصورت پماد تجویز و استفاده می شوند (ژل یا پماد بی حسی ، یا فراورده های آلفا هیدروکسی اسید و غیره) ممکن است از پوست جذب شوند و به داخل شیر نفوذ کنند که این امر برای شیرخوار مناسب نیست. اگر بتوانید بدون پماد بیحسی میکرونیدلینگ انجام دهید مشکلی نیست ولی تحمل آن کمی سخت است و بعضی افراد نمی خواهند یا نمی توانند این درد را تحمل کنند. بنابراین بهتر است انجام آن را به بعد از دوران شیردهی موکول کنند.

توجه: توصیه می‌شود بجز میکرونیدلینگ و دیگر کارهای پوستی که با دستگاه برقی انجام می‌شوند، از انجام تاتو در دوران بارداری و شیردهی نیز پرهیز شود.

 

در نتیجه در بارداری جزء موارد منع موقت میکرونیدلینگ است و بعد از دوره شیردهی قابل اجرا است.

 

 

توجه: برای دیدن آموزش رایگان میکرونیدلینگ و مزونیدلینگ در خانه و سالن کافی است روی لینک کلیک نمایید.

 

نکته: رعایت مراقبت بعد از میکرونیدلینگ برای دستیابی به نتایج مثبت کاملا ضروری است! 

 

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *